Lasten synttärit ja tarjoilut

Osassa kahviloistamme voit järjestää valmiiksi suunnitellut lasten synttärit! Aurinkoiseen ohjelmaan kuuluu ohjattujen leikkien lisäksi vedet kielelle herauttavat lasten synttäri tarjoilut, mukaan lukien omavalintaisen synttärikakun. Lisäksi jokainen juhlija saa koristella itse oman munkin kotiinsa vietäväksi. Tule viettämään ikimuistoiset lasten synttärit parhaiden kavereidesi kanssa Naantalin Aurinkoiselle!

Lasten synttäreiden tarjoilut - Naantalin Aurinkoinen

Lasten synttäreiden tarjoilut ja ohjelma

Lasten synttärit noudattavat hyvin usein samaa kaavaa ja niitä vietetään useimmiten omassa kodissa. Mutta helpommallakin voisi päästä, kun tilat vuokrataan muualta ja samalla saadaan herkulliset lasten synttäri tarjoilut ilman valmistelujen tuottamaa tuskaa! Valmiiseen pöytään kun on aina helpompi tulla, eikä edes loppusiivous tai tiskaaminen jää omille niskoille. Mutta millaiset ovat Naantalin Aurinkoisen käsin tekemät lasten synttäri tarjoilut tai millaista ohjelmaa päivä voisi sisältää? Käydään synttäriohjelmaa läpi hieman tarkemmin esimerkin kautta!

Erilaiset synttärit - Naantalin Aurinkoinen

Pekan synttärit

Teppo ja Salla olivat jo pitkään halunneet järjestää hieman erilaiset lasten synttärit kohta 10 vuotta täyttävälle Pekalleen. Juhlat haluttiin pitää paikassa, jossa ei vietetä ihan kaikkia synttäreitä. Salla oli onneksi kuullut ystävältään Lasselta, että Naantalin Aurinkoisessa voi pitää juhlia. Synttärit olisi mahdollista järjestää esimerkiksi Sarkamaantiellä Raisiossa, aivan Kauppakeskus Myllyn naapurissa.

Synttäreiden ohjelmassa leipurikokeilu - Naantalin Aurinkoinen

Lasten synttäri-ohjelma

Lasten synttäri-ohjelma aloitettiin tekemällä kierros oikeassa leipomossa. Kierroksen aikana nähtiin kulissien taakse ja päästiin selvittämään, missä leipurien taidonnäytteet kuten lasten synttäri tarjoilut ja muut herkut oikein syntyvät. Tämän jälkeen päästiin kokeilemaan omia leipurintaitoja ja koristelemaan ihan oma Piispanmunkki. Se oli todellinen aarre, jota ei olisi millään raaskinut syödä. Mutta jäi siitä onneksi todella hyvä maku suuhun.

Aurinkoisen synttäreillä katsottiin myös lasten suosikki-elokuvaa sekä jaettiin tietysti lahjat. Lisäksi saatiin syödä todella maistuvaa täytekakkua ja juoda siihen päälle hyvät juomat.

Eikä lopuksi voinut sanoa muuta, kuin suosittelemme synttäreiden järjestämistä Aurinkoisella lämpimästi! 😉

Kysy lisätietoa

Kun sinua kiinnostaa järjestää Naantalin Aurinkoisella lasten synttärit tai haluat tilata meiltä lasten synttäri tarjoilut, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Synttärikakut ja muut herkulliset tarjoilut voit myös tilata suoraan verkosta, Herkkupuodin valikoimasta. Lisätietoa synttäreiden järjestämisestä voit myös kysellä sinua lähimmästä Aurinkoisen kahvilasta.

Ota yhteyttä
Tutustu Herkkupuodin antimiin
Löydä lähin kahvilasi