Pitopalvelu Turku, Raisio, Naantali ja Kaarina

Naantalin Aurinkoisen pitopalvelu pitää huolen kaikkien tilaisuuksien tarjoiluista Turussa, Kaarinassa, Raisiossa ja Naantalissa.

Pitopalvelu tarjoaa avun - Naantalin Aurinkoinen

Taidokasta tarjoilua kaikkiin tilaisuuksiin

Naantalin Aurinkoisen pitopalvelu tarjoaa avun, kun et itse ehdi tai halua valmistaa tarjoiluja juhliin tai muihin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten arkipäivä tai juhlatilaisuus, meille mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai suuri, sillä autamme sinua kaikissa pyynnöissäsi. Aurinkoiselta saatkin tilattua melkein mitä tahansa – aina ruokaisasta pitopalvelusta, pienempiin kahden hengen herkkutarjoiluihin saakka.

Ota meihin yhteyttä

Pitopalvelusta käsitehdyt herkut - Naantalin Aurinkoinen

Pitopalvelun tarjoilu-ehdotuksia

Pitopalvelun tarjoilut valmistamme alusta saakka käsin, puhtaista raaka-aineista, suurella rakkaudella ja ammattitaidolla. Eli samalla tinkimättömällä asenteella, kuin kaikki muutkin tuotteemme Aurinkoisen myyntiin joka ikisenä päivänä. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin, niin toteutamme kaikki toiveesi tarjoilujen suhteen!

1 – Voileipäkakkumenu (piirakka + munavoi, voileipäkakku + täytekakku + kahvi/tee), min 6 hlöä, hinta 25€ / hlö
2 – Kokousmenu/ ap + ip: kahvi/tee + jäävesi + (täytetty sämpylä/ ruisleipä/ wrap/ viineri/ nunna/ lihapasteija + extra hedelmäpaloja, tuoremehu, virvokkeet, min 6 hlöä, hinta 14€ / hlö
3 – Synttärimenu/ kahvi/tee + jäävesi, pikkuleipiä + synttärikakku, min 6 hlöä, hinta 12€ / hlö
4 – Saunailtamenu/ salaatti, kiusaus, leipä + levite, min 6 hlöä, hinta 15€ / hlö

Onnistuneet juhlat pitopalvelun avulla - Naantalin Aurinkoinen

Ota yhteyttä ja kysy lisää pitopalvelusta Turun seudulla!

Kun olet järjestämässä juhlia ja kaipaat pitopalvelua Turussa, Kaarinassa, Raisiossa tai Naantalissa, ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoa! Tarjoilut voidaan suunnitella aina yhdessä, ottaen huomioon tapahtuman luonne sekä mahdolliset muut tarvittavat yksityiskohdat. Lisätietoa voit kysyä joko sinua lähimmästä kahvilastamme tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä. Lisäksi voit tutustua Herkkupuodin verkkokaupan tarjontaan ja tilata sitä kautta makusi mukaiset herkut mihin tahansa tilaisuuksiin.

Ota yhteyttä
Löydä lähin kahvilasi
Tutustu Herkkupuodin antimiin