Lasten synttärit

Osassa kahviloistamme voi järjestää lapsille valmiiksi suunniteltuja syntymäpäiväjuhlia! Ohjelmaan kuuluu ohjattuja leikkejä, Aurinkoisen herkkuja sekä omavalinnainen kakku. Lisäksi jokainen juhlija saa koristella itse oman munkin kotiinsa vietäväksi. Tule pitämään hauskaa kavereiden kanssa!

Teppo ja Salla olivat jo pitkään halunneet järjestää hieman erilaiset synttärit kohta 10 vuotta täyttävälle Pekalleen. Juhlat paikassa, jossa ei vietetä ihan kaikkia synttäreitä. Syntymäpäiväthän yleensä noudattavat samaa kaavaa, ja aina joku paikka on pop. Onneksi uusia paikkoja tulee koko ajan, missä voi pitää synttäreitä.

Salla oli kuullut ystävältään Lasselta, että Aurinkoisessa on mukavat synttärit. Ne pidetään Sarkamaantiellä, Raisiossa – aivan Kauppakeskus Myllyn naapurissa.

Synttäreillä päästiin tekemään kierros oikeassa leipomossa. Nähtiin kulissien taakse, että mistä se ruoka oikein tulee. Enää se ei tule vanhempien mukana kaupasta.

Tämän jälkeen päästiin kokeilemaan omia leipurintaitoja ja koristelemaan ihan oma Piispanmunkki. Se oli todellinen aarre, jota ei olisi millään raaskinut syödä pois. Mutta jäi siitä onneksi todella hyvä maku suuhun.

Aurinkoisen synttäreillä voidaan vielä vaikka katsoa jotain elokuvaakin ja jakaa lahjoja. Lisäksi saatiin syödä todella maistuvaa täytekakkua ja juoda siihen päälle hyvät juomat.

Suosittelen lämpimästi! 😉