Kahvilan herkkuja

Käsin leivottuja tuotteita - Naantalin Aurinkoinen

Käsin leivottuna tuotteista tulee maukkaampia, terveellisempiä ja yksinkertaisesti parempia.

Kun tuotteet ovat vielä lähellä tehtyjä ja kuljetettu juuri oikea määrä suoraan kahviloihimme, niin ratkaisut ovat myös eettisesti kestäviä.

Olemme ottaneet periaatteeksemme tehdä asiat maku edellä. Mielestämme huonoa tuotetta ei kannata tuotantoon saakka päästää. Teemme kaikki tuotteemme käsityönä Naantalin ja Raision käsityöpajoissamme.

Herkkuja artesaanileipomosta - Naantalin Aurinkoinen

Artesaanileipomoissamme leivomme päivittäin erilaisia leipiä, niin juureen leivottuna kuin perinteisesti, sekä maukkaita kahvileipiä ja maistuvia kakkuja. Useat näistä tuotteista paistetaan kiviarinauunillamme tai sitten hyvän lopputuloksen takaavilla moderneilla leipomouuneilla.

Kokoamme keittiössämme käsityönä monia upeita täytettyjä leipiä oman leipomomme leipiin, maistuvia salaatteja lähituottajien raikkaisiin raaka-aineisiin tehtynä sekä leivomme mm. itse omat maistuvat suolaiset piirakkamme.

Artesaanikonditoriassamme valmistuvat monet maukkaat kakut, joissa käytetään kermaa, voita ja maukkaita marjoja. Leivokset ovat suussa sulavia, jotka on tehty varta vasten juuri sinulle – vaivaa säästämättä.