Arjen ja juhlan kruunaa…

…lähellä ja käsityönä joko Mariannen, Rikun tai vaikkapa Mirjan aamulla leipoma tai koristelema herkku. Meillä ratkaisee aina maku, jonka takana seisoo erittäin ammattiylpeä porukka leipureita, kondiittoreita, kokkeja, kylmäköitä ja aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilaisia. Heille tärkeintä on sinun juhlasi tai tärkeän hetkesi saattaminen erityiseksi ja ikimuistoiseksi – ja käsityönä tehty nyt vain yksinkertaisesti maistuu paremmalta! Pyrimme aina käyttämään tuotteissamme mahdollisimman tuoreita, lähellä tuotettuja marjoja, vihanneksia ja juureksia.

Aina ei tarvitse olla edes erityisempää syytä hemmotella itseään tai läheisiään. Monilla on jo paljon kaikkea, ja arki itsessään on välillä iloa, välillä raskaampaa puurtamista. Kukapa ei ilahtuisi hemmottelevasta herkkuhetkestä laadukkailla, käsitehdyillä tuotteilla.

Aurinkoisen asiantuntevat asiakaspalvelijat auttavat mielellään suunnittelemaan tarjoilut mihin tahansa juhlaan tai tilaisuuteen. Meillä on valikoimissa satoja tuotteita, mutta lisäksi toiveiden mukaan voimme toteuttaa melkein mitä vaan! Tämän mahdollistaa paikallinen tekeminen ja loistavat ammattilaiset. Erityisesti kakut ja voileipäkakut kannattaa kuitenkin tilata hyvissä ajoin. Näin saa varmasti juuri sitä, mitä haluaakin. Tuotteet voi noutaa siitä kahvilasta, josta nouto itselle parhaiten sopii – vaihtoehtoja riittää Naantalissa, Raisiossa, Turussa ja Kaarinassa.

Laadukas voi olla myös helppoa

Ovatko rakkaat ystävät tulossa pitkästä aikaa kylään, mutta millään ei ehtisi tai jaksaisi miettiä tarjoiluja? Perhepiirissä ihanat juhlat tiedossa, mutta miten ehtiä hoitamaan kaikki järjestelyt ja vielä tarjoamaan ikimuistoiset herkut, niin että niistä keskustellaan vielä vuosienkin päästä?

Sellaiset juhlat muistetaan, joissa on näyttävimmät voileipäkakut, tuoreimmat, värikkäimmät salaatit ja kruununa se upea kakku, jota kaikki haluavat maistaa. Kuvittele, että pöydässä olisi vaikka useitakin erilaisia kakkuja, pienempiä tai suurempia, ihan tilaisuudesta riippuen. Valkosuklaa-mustikkakakkua. Limejuustokakkua. Ja vielä mansikkakermakakkua! Johan olisivat lapsetkin innoissaan!

Cocktail-tyyppiset suupalat onnistuvat hienosti savuporo-kanttarelli- ja lohipiirakoista. Lisänä vaikka pikkupasteijoita tai pizzoja, niin kaikille löytyy mieleistä naposteltavaa. Siihen päälle vielä hedelmäistä salaattia tuoreella ananaksella ja melonilla – sekaan ehkä pähkinöitä ja kanaa.

Jokirapu-caesarsalaattimme on todella suosittua… Johtuu varmaan niistä komeista jokiravunpyrstöistä, parmesaanilastuista ja Aurinkoisen omista krutongeista sekä erityisen herkullisesta itsetehdystä kastikkeesta. Tämä setti toimii muuten erittäin hyvin myös saunaillassa tai muussa kaveriporukan illanvietossa. Herkulliset syötävät nostavat aina juhlatunnelmaa ja saavat kaikki aurinkoiselle fiilikselle. Usein myös kysytään, mitä se leipä oli, kun siinä oli niin rapea kuori ja herkullinen sitko.