Naantalin Aurinkoinen - Deli

Aurinkoinen Deli Turku, Naantali, Raisio ja Kaarina

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Aurinkoinen deli toteuttaa keittiömme parhaat herkut Turussa, Naantalissa, Kaarinassa ja Raisiossa sijaitseviin Naantalin Aurinkoisen kahviloihin. Deli- ja muut tuotteet tehdään aamulla ammattilaisten toimesta käsityönä. Kuljetamme tuoreet salaatit, leivät, voileipäkakut ja piirakat monta kertaa päivässä eri puolille Turun seutua. Meiltä voit myös tilata kuljetuksen esimerkiksi omaan tilaisuuteen tai työpaikallesi.

Raision Myllyn kauppakeskuksen kupeessa Aurinkoisen kokit, kylmäköt ja muut tuoreiden herkkujen ammattilaiset rientävät töihin aamuneljältä. Leipurin juuri uunista ottamat sämpylät ja patongit odottavat leipomossa höyryävinä ja tuoksuvina. Päivän tuoreet vihannekset ja hedelmät saapuvat samalla oven avauksella. Sitten jo nostellaankin työpöydille juustoja, kinkkuja, katkarapuja, lohta ja Aurinkoisen omia herkullisia leipäkrutonkeja. Kananfileet paistuvat meheviksi parilalla, samalla kun porukalla siivutetaan vihanneksia ja hedelmiä, kananmunia ja juustoja.

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Delin päällikkömme Päivi ja Sanni ovat vastanneet Aurinkoisen deli- ja lounasherkuista jo yli kymmenen vuotta! Uusia ideoita ja trendejä testaillaan kaiken aikaa. Meidän Heidillä on puolestaan aivan loistava esteettinen silmä, ja hän loihtii esimerkiksi mitä herkullisimman lounaspöydän, jota alkaa jo ihan syödä silmillään.

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Nälkä on aurinkoinen asia

Maistuva, päivittäinen lounas on ihan aitoa kunnon ruokaa. Sannin muusi on jo kirinyt kuuluisuuteen asti, ja lohikeittoa on välillä suorastaan haastavaa keittää riittävästi. Osassa kahviloissamme on tarjolla keittolounas, johon kuuluu tuoresalaatti, Aurinkoisen omaa leipää sekä kahvi tai tee jälkiruokapullineen. Muissa kahviloissamme puolestaan on laajempi kotiruokapöytä, joka sisältää myös keiton lisukkeineen.

Valikoimastamme löytyy tuoreita, raikkaita salaatteja makuvaihtoehtoina mm. jokirapucaesar, hedelmäinen kana ja kana-vuohenjuusto. Salaatin mukana tulee aina myös Aurinkoisen oma päivän tuore sämpylä.

Ruoan voi nauttia paikan päällä tai hakea myös mukaan – työpaikalle, kiireen keskellä kotiin tai vaikkapa läheiselle vietäväksi.

Suosittujen salaattien lisäksi meiltä saa tuoreilla raaka-aineilla täytetyt sämpylät, paninit ja croissantit. Sekä merisuolakiteillä maustetut herkulliset focaccia-leivät, joiden täytevaihtoehtoina löytyy feta-avokado ja kana. Katkarapu- ja lohileivät taas ovat deli-herkkujemme perinteistä aatelia!

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Vähän isommalle porukalle kannattaa napata mukaan maukas poro-kanttarellipiiras tai savulohipiiras – lämmitettynä ruokaisa herkku, mutta maistuu myös kylmänä. Voileipäkakut ovat tehneet näyttävän comebackin juhlapöytiin, ja Naantalin Aurinkoisen voileipäkakut ovatkin jokaisen tilaisuuden takuuvarma hitti! Lihakakussa loistaa paikallinen palvikinkku ja savuporo sekä meetvursti. Kalakakku taas on jokaisen kalan ystävän unelma: mehevää lämminsavulohta, katkarapuja ja jokirapuja.

Ja muistathan – jos tarvitset ruokavalion, allergian tai omien makutoiveidesi vuoksi jotain ihan muuta, niin tilauksesta meiltä saa melkeinpä mitä vain!

Tilaa tarjoilut kotiin tai toimistolle

Katso lähin lounaskahvila