Naantalin Aurinkoinen - Deli

Aurinkoinen Deli

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Aurinkoisen delin ja keittiön herkkuja saa kaikista Naantalin Aurinkoisen kahviloista Naantalissa, Raisiossa, Turussa ja Kaarinassa. Tuotteet tehdään aamulla ammattilaisten toimesta käsityönä. Kuljetamme tuoreet salaatit, leivät, voileipäkakut ja piirakat monta kertaa päivässä eri puolille Turun seutua. Meiltä voit myös tilata kuljetuksen esimerkiksi omaan tilaisuuteesi tai työpaikallesi.

Raisiossa Myllyn kauppakeskuksen kupeessa Aurinkoisen kokit, kylmäköt ja muut tuoreiden herkkujen ammattilaiset rientävät töihin aamuneljältä. Leipurin juuri uunista ottamat sämpylät ja patongit odottavat leipomossa höyryävinä ja tuoksuvina. Päivän tuoreet vihannekset ja hedelmät saapuvat samalla oven avauksella. Sitten jo nostellaankin työpöydille juustoja, kinkkuja, katkarapuja, lohta ja Aurinkoisen omia herkullisia leipäkrutonkeja. Kananfileet paistuvat meheviksi parilalla samalla kun porukalla siivutetaan vihanneksia ja hedelmiä, kananmunia ja juustoja.

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Delin päällikkömme Päivi ja Sanni ovat vastanneet Aurinkoisen deli- ja lounasherkuista jo yli kymmenen vuotta! Uusia ideoita ja trendejä testaillaan kaiken aikaa. Meidän Heidillä on puolestaan aivan loistava esteettinen silmä, ja hän loihtii esimerkiksi mitä herkullisimman lounaspöydän, jota alkaa jo ihan syödä silmillään.

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Nälkä on aurinkoinen asia

Meiltä saa päivittäin ihan aitoa kunnon ruokaa. Sannin muusi kirinyt kuuluisuuteen asti, ja lohikeittoa on välillä suorastaan haastavaa keittää riittävästi. Osassa kahviloitamme on tarjolla keittolounas, johon kuuluu tuoresalaatti, Aurinkoisen omaa leipää sekä kahvi tai tee jälkiruokapullineen. Muissa kahviloissamme puolestaan on laajempi kotiruokapöytä, joka sisältää myös keiton lisukkeineen.

Valikoimastamme löytyy tuoreita, raikkaita salaatteja makuvaihtoehtoina mm. jokirapucaesar, hedelmäinen kana ja kana-vuohenjuusto. Salaatin mukana tulee aina myös Aurinkoisen oma päivän tuore sämpylä.

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Ruoan voi nauttia paikan päällä tai hakea myös mukaan – työpaikalle, kiireen keskellä kotiin tai vaikkapa läheiselle vietäväksi.
Suosittujen salaattiemme lisäksi meiltä saa tuoreilla raaka-aineille täytettyjä sämpylöitä, panineja ja croissanteja. Merisuolakiteillä maustetun herkullisen focaccia-leivän täytevaihtoehtoina löytyy feta-avokado ja kana. Katkarapu- ja lohileivät taas ovat deli-herkkujemme perinteistä aatelia!

Naantalin Aurinkoinen - Deli

Vähän isommalle porukalle kannattaa napata mukaan maukas poro-kanttarellipiiras tai savulohipiiras – lämmitettynä ruokaisa herkku, mutta maistuu myös kylmänä. Voileipäkakut ovat tehneet näyttävän comebackin juhlapöytiin, ja Naantalin Aurinkoisen voileipäkakut ovat joka tilaisuuden takuuhitti! Lihakakussa loistaa paikallinen palvikinkku ja savuporo sekä meetvursti. Kalakakku taas on jokaisen kalan ystävän unelma: mehevää lämminsavulohta, katkarapuja ja jokirapuja.

Ja muistathan: jos tarvitset ruokavaliosta, allergiasta tai omien makutoiveidesi vuoksi jotain ihan muuta, niin tilauksesta meiltä saa melkeinpä mitä vain!

Tilaa tarjoilut kotiin tai toimistolle

Katso lähin lounaskahvila