Espressomme

Espressona meillä on Fundamental, joka on kahvinpaahtajamme kulmakivi. Se on sekoitus eri kahveja paahtajamme pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta. Kahvipavut sekoituksessa vaihtuvat puolen vuoden välein riippuen siitä, milloin eri puolilla maailmaa raakakahvi on parhaimmillaan – tuttu maku pysyy samana. Keskipaahtoinen espresso on mukavan täyteläinen sekä pyöreä – mausta voit löytää rapeista makeutta, nektariinimaisuutta ja nougata.

Teemme aina espressomme tuplakahvalla, sinä saat sen aina samaan hintaan – halusit sitten sinkku- tai tuplaespresson. Näin varmistamme kahviannoksemme korkean laadun. Sinkkukahvalla tehtäessä kahvikakku jää liian pieneksi ja korkeapaineinen vesi pääsee sen läpi liian helpolla, jolloin kahvin krema ei vastaa meidän laatuvaatimuksia.