Teemme

Haluamme ottaa huomioon myös teen ystävät. Tee on kulkenut kahvi- ja tee-toimittajamme Johan & Nyströmin arjessa siitä päivästä kun paahtimo perustettiin vuonna 2004. Naantalin Aurinkoinen, kuten Johan & Nyström, haluaa levittää laadukkaan teen ilosanomaa ja auttaa ihmisiä oivaltamaan teen hienouden. Tee-juomana voi tuntua alkuun hieman kainolta, mutta kun sille annetaan aikaa, kokonainen maailma lukuisine vaihtoehtoineen ja kokemuksina avautuu. Kuten kahvissa ja viinissä, teen maailmasta löytyy useita alalajeja ja alueellisia erikoisuuksia, kuten myös huikeaa käsityötä sekä perustellusti ylpeitä viljelijöitä.

Meille laadukas tee-valikoima on kunnian asia ja meitä ilahduttaa suuresti kupillinen laadukasta teetä, oli sitten kyseessä perinteinen maustettu tee, hieno alueellinen erikoisuus tai rooibos.

Tällä hetkellä irtoteevalikoimamme koostuu seuraavista luomu irtotee-laaduista:

Earl of Organic

Hyvin tasapainoinen, hienostunut ja klassinen tee-sekoitus. Luonnollisella bergamot-sitruksella maustettu musta tee.

Luomu Chai

Mausteinen intialaistyylinen musta tee, jota maustaa luomu kaneli, kardemumma, mausteneilikka, inkivääri sekä mustapippuri.

Strawberry Dreams

Iloinen luomu ja Reilu Kauppa sertifioitu musta tee joka muistuttaa kesästä harmaana päivänä. Teetä maustaa mansikka, kerma ja kuohuviini.

Mustikka Passion

Täyteläistä, eksoottista ja luomua. Vihreä tee-sekoitus jota maustaa mustikka ja passionhedelmä. Koristeltu ruusunnupuilla ja kehäkukalla.  

Rooibos Kaktus & Appelsiini

Maukas rooibos appelsiinilla ja kaktusviikunalla. Ripaus lakritsanjuurta tekee haudukkeesta yllättävän ja mieleenpainuvan.