Kesäkahvila turkulaisen tauon puolesta (talvikauden kiinni)

Paussi on tauko kaikesta paitsi herkullisuudesta, rentoilusta ja ilosta. Raaka-aineet ovat tuoreita, kohtaamiset lämpimiä, kahvi kuumaa, musiikki elävää, tunnelma konstailemattoman hilpeä, miljöö ainutlaatuinen ja tietysti, kupliva paussi taattu.

 

TORIKAHVILA PAUSSI ON SIIRTYNYT TALVITAUOLLE

Arvoisat asiakkaat.Kiitos kuluneesta kesästä,joka oli Paussin ensimmäinen.Kesä meni opetellessa ja oppiessa.Avaamme ensi kesänä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin uudistuneenPaussin. Nähdään silloin!Siihen saakka pääsette nauttimaan Paussin upeista tuotteista Naantalin Aurinkoisen kahviloissa.

Tervetuloa!

 

Plei-illat

Paussi vaihtuu PLEIksi, kun alkaa tapahtua.

Paussissa on esiintyjiä pienistä suuriin artisteihin, trubaduureista DJ:hin, bändeihin, jotka herättävät torin ääneen halkikesäisillä torstaikeikoilla.

 

 

Paussista saat tilanteeseen sopivia herkkuja ja juomia

Turkulaisia ja muun maalaisia palvellaan aina tilanteeseen sopivalla Paussi-tuotesortimentilla. Aamulla se voi olla uunituore patonki tai täytetty leipä ja lounaalla salaatti, kahvipaussilla artesan-kahvi leivonnaisineen ja pikapaussillaiselle mukaan vaikka Paussin erikoispiispis – ja kaikki taattua Naantalin Aurinkoinen -laatua.

Kaikki tulevat läheltä. Mansikat poimitaan torin muista kojuista ja jäätelö tuotetaan Nuvole-jäätelötehtaalla Hansassa. Toastskagen tuo kivasti länttä mukaan päivän pausseihin. Ja kukapa jättäisi väliin joka torstaiset lättykestit!

Yhteystiedot

Kauppatori, 20100 Turku
Puhelin: 044-7244716

Torikahvilan aukioloajat

  • Talvikauden kiinni.