Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Konditoria Turku, Naantali, Kaarina ja Raisio

Aurinkoinen konditoria Turussa, Kaarinassa, Naantalissa ja Raisiossa tarjoaa sinulle herkulliset leivokset sekä taidokkaat kakut tilauksesta.

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Naantalin Aurinkoisen kondiittorit aloittavat päivänsä jo neljän paikkeilla aamun pikkutunneilla, jotta tuoreet tuotteet ovat kahviloissa niiden avautuessa. Päivittäin Turun seudulla toimiva konditoria tekee suussa sulavia taikojaan – estetiikan ammattilaiset loihtivat kymmeniä erilaisia leivoksia ja kakkuja käyttäen suussa sulavia suklaita, tuoreita ja hehkuvan värisiä marjoja ja hedelmiä, aurinkoisen rapeaa krokanttia, kuohkeita vaahtoja, pehmeitä rahkoja, kiilteitä, marjaisia hilloja ja tietenkin kermaa.

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Kakut tilauksesta kaikkiin tilanteisiin

Konditoria valmistaa taidokkaat leivokset ja kakut tilauksesta. Pyrimme myös jatkuvasti löytämään uusia ja kiinnostavia makuja sekä haemme aktiivisesti ideoita, niin asiakkailta kuin maailmaltakin. Vaikka valikoima ja tyyli ovat muuttuneet vuosikymmenien saatossa, myös monia kestosuosikkeja yhä löytyy – onhan suuri osa kanta-asiakkaistamme asioinut meillä jo kolmisen vuosikymmentä.

Valikoimamme kattaa kymmenet erilaiset kakut ja leivokset. Jokaisesta kakusta löytyy myös monta eri kokoa. Meiltä saat lisäksi tyylikkäät ja herttaiset kahden hengen kakut. Näistä voi esimerkiksi koostaa pienellekin seurueelle herkullisen kakkupöydän, jossa on tarjolla paljon erilaista maisteltavaa. Kakkuja ja muita tuotteitamme kannattaa kuitenkin tilata etukäteen, jos haluaa varmistua valikoimasta.

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Monenlaiset suklaa-, sokeri- ja marsipaanikoristeet tehdään niin ikään itse käsityönä. Hyvin suosittuja hääpäivää, lasten synttäreitä tai pyöreitä juhlivalle ovat syötävälle sokeripaperille tulostetut kuvat. Melkein kaikki on mahdollista toteuttaa. Erityisesti lasten juhliin, ristiäisiin tai häihin toivotaan usein hyvinkin tarkkaan mietittyjä koristeita ja värimaailmaa. Tämä on kondiittoriemmekin suurta juhlaa, kun he pääsevät toteuttamaan ammattitaidolla unelmien kakkuja ja leivoksia. Tilauksesta meiltä saa melkein mitä tahansa!

Tilaa kakut kotiin tai tilaisuuteen

Katso lähin kakkukahvila