Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Konditoria Turku, Naantali, Kaarina ja Raisio

Aurinkoinen konditoria Turussa, Kaarinassa, Naantalissa ja Raisiossa tarjoaa sinulle herkulliset leivokset sekä taidokkaat kakut tilauksesta.

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Konditoria valmistaa kymmeniä erilaisia leivoksia ja kakkuja

Naantalin Aurinkoisen kondiittorit aloittavat päivänsä jo neljän paikkeilla aamun pikkutunneilla, jotta tuoreet tuotteet ovat kahviloissa niiden avautuessa. Päivittäin Turun seudulla toimiva konditoria tekee suussa sulavia taikojaan – estetiikan ammattilaiset loihtivat kymmeniä erilaisia leivoksia ja kakkuja käyttäen suussa sulavia suklaita, tuoreita ja hehkuvan värisiä marjoja ja hedelmiä, aurinkoisen rapeaa krokanttia, kuohkeita vaahtoja, pehmeitä rahkoja, kiilteitä, marjaisia hilloja ja tietenkin kermaa.

Valmistuksen jälkeen tuotteet kuljetetaan Turun, Kaarinan, Raision ja Naantalin kahviloihin.

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Kakut tilauksesta kaikkiin tilanteisiin

Konditoria valmistaa taidokkaat leivokset ja kakut tilauksesta. Pyrimme myös jatkuvasti löytämään uusia ja kiinnostavia makuja sekä haemme aktiivisesti ideoita, niin asiakkailta kuin maailmaltakin. Vaikka valikoima ja tyyli ovat muuttuneet vuosikymmenien saatossa, myös monia kestosuosikkeja yhä löytyy – onhan suuri osa kanta-asiakkaistamme asioinut meillä jo kolmisen vuosikymmentä.

Valikoimamme kattaa kymmenet erilaiset kakut ja leivokset. Jokaisesta kakusta löytyy myös monta eri kokoa. Meiltä saat lisäksi tyylikkäät ja herttaiset kahden hengen kakut. Näistä voi esimerkiksi koostaa pienellekin seurueelle herkullisen kakkupöydän, jossa on tarjolla paljon erilaista maisteltavaa. Kakkuja ja muita tuotteitamme kannattaa kuitenkin tilata etukäteen, jos haluaa varmistua valikoimasta.

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Käsityöleivoksia jokaiseen tilaisuuteen

Monenlaiset suklaa-, sokeri- ja marsipaanikoristeet tehdään niin ikään itse käsityönä. Hyvin suosittuja hääpäivää, lasten synttäreitä tai pyöreitä juhlivalle ovat syötävälle sokeripaperille tulostetut kuvat. Melkein kaikki on mahdollista toteuttaa. Erityisesti lasten juhliin, ristiäisiin tai häihin toivotaan usein hyvinkin tarkkaan mietittyjä koristeita ja värimaailmaa. Tämä on kondiittoriemmekin suurta juhlaa, kun he pääsevät toteuttamaan ammattitaidolla unelmien kakkuja ja leivoksia. Tilauksesta meiltä saa melkein mitä tahansa!

Tilaa kakut kotiin tai tilaisuuteen

Katso lähin kakkukahvila

Konditoria Turussa, Kaarinassa, Raisiossa ja Naantalissa

Kahviloistamme voit ostaa ja tilata leipomo-konditorio tuotteita. Voit myös tilata suoraan verkkokaupastamme tai soittaa meille. Alapuolella kahviloidemme tarkat sijainnit.

Konditorio Turku

Turun kahviloistamme voit tilata konditorio tuotteita. Kahvilamme sijaitsevat keskustassa ja lähialueilla osoitteissa: Aurakatu 7-9, Eerikinkatu 10, Humalistonkatu 16, Hämeenkatu 3 ja Kristiinankatu 9.

Konditorio Kaarina

Kaarinan keskustassa Kaarina-talon vieressä osoitteessa Puntarikatu 3.

Konditorio Naantali

Naantalissa meillä on kaksi kahvilaa, jotka sijaitsevat osoitteissa Nuhjalantie 2 ja Tullikatu 11. Nuhjalantie on ensimmäinen kahvilamme ja se perustettiin jo vuonna 1989.

Konditorio Raisio

Raisiossa meillä on kolme kahvilaa, joista löydät yhden Myllyssä, yhden Raision keskustassa osoitteessa Raisiontori 5 ja Myllyn vieressä osoitteessa Sarkamaantie 16.

 

Tutustu tarkemmin kahviloihin