Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Aurinkoinen konditoria

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Naantalin Aurinkoisen kondiittorit aloittavat päivänsä jo neljän paikkeilla aamun pikkutunneilla, jotta tuoreet tuotteet ovat kahviloissa niiden avautuessa. Päivittäin nämä estetiikan ammattilaiset loihtivat kymmeniä erilaisia leivoksia ja kakkuja käyttäen suussa sulavia suklaita, tuoreita ja hehkuvan värisiä marjoja ja hedelmiä, aurinkoisen rapeaa krokanttia, kuohkeita vaahtoja, pehmeitä rahkoja, kiilteitä, marjaisia hilloja ja tietenkin kermaa.

 

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Kakkuja kaikkiin tilanteisiin

Kakku- ja leivosvalikoimassamme pyrimme jatkuvasti löytämään uusia ja kiinnostavia makuja. Siksi haemme aktiivisesti ideoita niin asiakkailta kuin maailmaltakin. Vaikka valikoima ja tyyli ovat muuttuneet vuosikymmenien saatossa, monia kestosuosikkejakin toki löytyy – onhan suuri osa kanta-asiakkaistamme asioinut meillä jo kolmisen vuosikymmentä.

Valikoimissamme on kymmeniä erilaisia kakkuja ja leivoksia. Jokaisesta kakusta löytyy myös montaa eri kokoa. Meiltä saat lisäksi tyylikkäistä ja herttaisia kahden hengen kakkuja. Näistä voi esimerkiksi koostaa pienellekin seurueelle herkullisen kakkupöydän, jossa on tarjolla paljon erilaista maisteltavaa. Kakkuja ja muita tuotteitamme kannattaa kuitenkin tilata etukäteen, jos haluaa varmistua valikoimasta.

Konditoria - Naantalin Aurinkoinen

Monenlaiset suklaa-, sokeri- ja marsipaanikoristeet tehdään niin ikään itse käsityönä. Hyvin suosittuja lasten synttäreille, pyöreitä juhlivalle tai hääpäiväksi ovat syötävälle sokeripaperille tulostetut kuvat. Melkein kaikki on mahdollista toteuttaa. Erityisesti lasten juhliin, ristiäisiin tai häihin toivotaan usein hyvinkin tarkkaan mietittyjä koristeita ja värimaailmaa. Tämä on kondiittoriemmekin suurta juhlaa, kun he pääsevät toteuttamaan ammattitaidolla unelmien kakkuja ja leivoksia. Tilauksesta meiltä saa melkein mitä tahansa!

Tilaa kakut kotiin tai tilaisuuteen

Katso lähin kakkukahvila