Lounas Raisio

Naantalin Aurinkoinen lounas

Maittavaa lounasta Raisiossa!

Raisiontori 5

Raisiontorin kahvila on aivan S-Marketin läheisyydessä keskellä kaupungin sykettä. Kahvilassa on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-14 keittolounas salaatilla, leivällä ja jälkiruokakahvilla höystettynä. Arkisin meiltä saat myös tilauksesta tehtävän salaattiannoksen, johon kuuluu vastapaistettu lämmin lisuke, kuten esimerkiksi kana, kala tai juusto. Tule itse kokemaan mukava tunnelma Aurinkoiseen Raisiontorin kahvilaan!

Sarkamaantie 16, Myllyn alue

Sarkamaantiellä Myllyn kahvila on tähän saakka kaikkein suurin kahvilamme. Kahvilamme sijaitsee aivan Myllyn kauppakeskuksen naapurissa ja kahvilassa on tarjolla kahdessa eri kerroksessa erittäin runsas lounas maanantaista lauantaihin. Lounas on tarjolla arkisin klo 10.30-14 sekä lauantaisin klo 11-14. Tule siis tutustumaan Sarkamaantien kahvilaan Raisioon sekä maistamaan Aurinkoista lounasta ja käsin leivottuja herkkuja!

Myllynkatu 1, Kauppakeskus Mylly kahvila

Myllyn Kauppakeskuksessa löydät meidät Prisman päädystä. Kahvilan lounas on tarjolla arkisin klo 10.30 -14. Se koostuu vaihtuvasta ja maistuvasta keitosta, herkullisine lisukkeineen. Kahvilassamme on myös mukavasti istumatilaa ja Aurinkoisen loungesta on tullut suosittu paikka seurata kauppakeskuksen vilinää. Tule siis sinäkin nauttimaan maittava Myllyn lounas tai muuten vain pitämään taukoa hektisestä arjesta sekä nauttimaan alusta asti käsin valmistetuista herkuistamme.

 

Valitsitpa minkä toimipisteen tahansa, toivotamme sinut tervetulleeksi lounaalle Raisioon!