Lounas Turku

Salatti buffet | Naantalin Aurinkoinen

Maistuva lounas Turussa!

Lounas-kahvilamme tarjoavat aina yhtä herkullista lounasta toimipisteissämme ympäri Turkua. Vaihtuvasta listastamme löydät tuttuja klassikkoja herkullisella toteutuksella ja lounaamme ovatkin saaneet hurjan paljon kehuja. Palvelemme lounaan nälkäisiä Turussa jopa neljässä eri pisteessä.

Aurakatu 7-9

Turun ensimmäinen kahvila avattiin Aurakadulle jo vuonna 1994. Sittemmin tilat on remontoitu ja nykyisin tilamme ovat tuplasti suuremmat kuin kultaisella yhdeksänkymmentäluvulla. Aurakadun kahvilassa pääset nauttimaan konditorian herkuista sekä maittavasta keittolounaasta.

Kahvilan keskeinen sijainti Kauppatorin vieressä takaa helpot kulkuyhteydet julkisilla, mutta pääset lähistölle helposti myös omalla autolla. Viihtyisässä miljöössä saat tarvittaessa hengähdystauon arjen keskelle, mutta voit varata meiltä myös kokoustilan. Lisätietoja kokoustiloistamme löydät tästä.

Humalistonkatu 16

Tiivis ja tunnelmallinen Humalistonkadun kahvila sijaitsee aivan rautatieaseman läheisyydessä, joten piipahdus onnistuu vaikka matkaan lähtiessä. Samassa paikassa on ollut kahvila jo pitkään ennen Aurinkoista, jonka vuoro on nyt jatkaa perinnettä.

Humalistonkadun kahvilasta löydät maistuvan keittolounaan lisäksi tutut konditoriatuotteet ja kahvileivät. Jälkiruokakahvin kaveriksi voit napata jonkin tuoreista ja herkullisista leivonnaisistamme.

Hämeenkatu 3

Hämeenkadun kahvilasta on kuoriutunut suosittu erikoiskahvien paikka. Taitavat baristamme tekevät cappuccinot, espressot ja paljon muuta uusitussa kahvilassa. Vilkkaan Hämeenkadun varrelta löytyvään kahvilaan on helppo poiketa keittolounaalle jota tarjoillaan arkipäivisin kello 11-14.

Hansakortteli, Kristiinankatu 9

Tunnelmallisessa Hansakorttelissa Kristiinankadulla sijaitsee arkisin kotiruokalounasta tarjoava kahvilamme. Aivan Turun sykkeessä sijaitsevaan kahvilaan on helppo poiketa lämpimälle aterialle kesken kiireisen päivän.

Tervetuloa lounaalle Turkuun!

Katso viikon lounaslista!