Lounas Turku, Naantali, Kaarina ja Raisio

Lounas - Naantalin Aurinkoinen

Tervetuloa maistuvalle lounaalle Turun seudulle!

Toistaiseksi lounas tarjolla Nuhjalantien (Naantali) Sarkamaantien (Raisio)Puntarikadun (Kaarina) Kristiinankatu (Hansakortteli) kahviloissa klo 10.30-14 välisen ajan.

Huom! Lauantaisin lounasta tarjolla vain Sarkamaantiellä Raisiossa.

Lounas koostuu päivittäin vaihtuvasta listasta, jossa on tarjolla lämmintä kotiruokaa, kuten esimerkiksi keittoa, erilaisia laatikoita ja kiusauksia, meheviä haudutettuja lihapatoja, maukkaita kanaruokia sekä kunnon perunamuussia – vain muutamia vaihtoehtoja mainitaksemme. Sannin lasagnea on muuten kehuttu parhaaksi, ainakin ”täl puolel jokkee”. Lounaan lisukkeena tarjoilemme tuoretta salaattia sekä itse tehtyä leipää. Lounaan hinta sisältää aina kahvin tai teen ja kahvileivän.

 

Lounaslista Turku, Kaarina, Raisio ja Naantali

Lounas ma-pe klo 10.30-14

Lounaan hinta sisältää: ruokajuomat, leipä, levite, salaatti, kahvi ja pulla

Lounaan hinta 10.90 – 12.70  € (hinta vaihtelee kahvilan tilojen salliman tarjonnan mukaan)

Maanantai  11.12

Maissipaneroitua broileria   L,G  , sweet chili kastike L, G, K

Makkarastroganoff  L, G, K

Kermainen lohikeitto L, G, K

Tiistai 12.12

Kalaleike   ,  kermakastike  L, G, K(kastike vain L, G, K)

 Riistakäristys M, G, K

Italialainen broilerikeitto L, G, K

Keskiviikko 13.12

Porsaanfilettä  Burgundin tapaan,punaviinikastike L, G, K

               Puutarhurin uunikala  L, G, K                

Juustoinen kinkku- juureskeitto L, G, K  

     

Torstai 14.12

Thaimaalainen uunibroileri, currykastike  L, G, K

  Lasagne L           

Hernekeitto M, G, K, pannukakku

 

Perjantai 15.12

Pekoni- jauhelihamureke L, G,  ruskeakastike L, G, K

Kasvis- kaalikääryleet L, G, K

 Savulohikeitto L, G, K  

 

 

Lauantaisin lounas myös Sarkamaantiellä/ Raisio

                                                                                    

  Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi, jollei muuta ole mainittu.

M (MAIDOTON)

L (LAKTOOSITON)

G (GLUTEENITON)

K (KANAMUNATON)

VL (VÄHÄLAKTOOSINEN)

Lataa viikon lounaslista
lounas

Lounasta Turun Hansakorttelissa Kristiinankadulla

Herkullista lounasta keskellä Turkua! Hansakorttelin kahvila sijaitsee Kristiinan kadulla, osoitteessa 9, ja tarjoilee arkisin perinteistä ja keittolounasta. Sijaintimme Turun sydämessä tekee meistä kätevän paikan nauttia lämpimästä ateriasta.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan maukkaasta lounaasta kanssamme!

Lounasta Naantalissa Nuhjalantiellä 

Nuhjalantie 2 -toimipisteemme Naantalissa sijaitsee kätevästi Aurinkotien varrella. Tarjoamme herkullista lounasta arkisin maanantaista perjantaihin. Lisäksi valikoimastamme löytyvät myös laadukkaat kahvilan ja konditorian tuotteet. 

Toimipisteemme valikoima on monipuolinen ja tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin makumieltymyksiin. Voit nauttia maistuvasta lounaasta, joka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Lisäksi tarjoamme herkullisia leivonnaisia ja konditorian tuotteita, jotka täydentävät ruokaelämyksesi. 

Ilmapiiri toimipisteessämme on lämmin ja kutsuva. Voit viettää hetken rentoutuen ja nauttien herkullisesta ruoasta ja hyvästä seurasta. Henkilökuntamme on ystävällistä, joten voit odottaa saavasi ensiluokkaista palvelua vieraillessasi luonamme. 

Tervetuloa Nuhjalantie 2 -toimipisteeseemme nauttimaan maukkaasta lounaasta ja herkullisista kahvilan ja konditorian tuotteista. Lupaamme tarjota sinulle unohtumattoman ruokailuhetken tunnelmallisessa ympäristössä. 

Lounasta Raisiossa Sarkanmaantiellä  

Raisiossa, Sarkanmaantie 16 osoitteessa, sijaitseva kahvilamme tarjoaa laadukasta lounasta sekä monipuolisen valikoiman herkkuja. Tämä kahvila on tällä hetkellä meidän suurin toimipisteemme, ja se löytyy aivan Myllyn kauppakeskuksen läheisyydestä. Tällä hetkellä lounasta tarjoilemme maanantaista lauantaihin.

Lisäksi tarjoamme kaikki Aurinkoisen suositut herkut. Ammattitaitoisesti valmistamme myös höyryävät lounasruuat ja raikkaat Deli-tuotteet. 

Kahvilamme tilat ovat viihtyisät ja monikäyttöiset, ja ne vuokrataan usein erilaisiin juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Voit siis järjestää tapahtumasi tai juhlat täällä, nauttien samalla mukavasta ilmapiiristä ja herkullisesta ruoasta. 

Tervetuloa Raisiossa, Sarkanmaantiellä sijaitsevaan kahvilaamme lounaalle tai kahville!

Lounasta Kaarinan kahvilassamme Puntarikadulla 

Kaarinassa sijaitseva kahvilamme löytyy upean Kaarina-talon vierestä, uudistetun torimiljöön keskeltä osoitteesta Puntarinkatu 3. Tämä antaa ”Kaarinan Aurinkoiselle” oman charmantin ilmeensä.

Kaarinan kahvilassamme tarjoamme arkisin maukasta lounasta. Voit poiketa luonamme lounasaikaan ja nauttia täyttävän aterian vaihtuvista ja herkullisista vaihtoehdoista. Tarjoamme monipuolisen lounasvalikoiman, joka tyydyttää erilaisia makumieltymyksiä. 

Kaarinan kahvilassa voit nauttia tutuista ja herkullisista Aurinkoisen leivonnaisista, jotka on valmistettu huolella käsin. Tarjoamme laadukkaita ja maistuvia vaihtoehtoja niin makean kuin suolaisenkin nälkään. Voit herkutella ihanilla leivonnaisillamme ja samalla nauttia kahvilamme viehättävästä ilmapiiristä. 

Kahvilamme on myös erittäin suosittu juhlatarjoilujen tilaamiseen, olipa kyse sitten syntymäpäivistä tai valmistujaisista! Tarjoamme laajan valikoiman Aurinkoisen käsin leivottuja herkkuja, kuten pullia, kakkuja ja kahvileipiä. 

Lataa lounaslista pdf-tiedostona