Leipomo - Naantalin Aurinkoinen

Makumme salaisuus

Valmistamme aina tuoreet ja aina suussasulavat leipomuksemme alusta alkaen itse.

Naantalin aurinko nousee jo aamuyöllä kilpaa omaan juureen leivotun leipätaikinan kanssa. Jaana, Niklas, Riku, Markus ja Frida varmistavat, että taikinat on sitkaaksi vaivattu ja leivät rapeakuoriseksi paistettu Raision leipomon kiviarinauunissa juuri oikealla tavalla. Naantalin konditoriassa Marianne, Soila ja Miika puolestaan näpertävät käsin pullat, leivokset ja kakut koristeitaan myöten samana päivänä kahviloissamme nautittavaksi. Täällä valmistuu päivittäin myös kunnon kotiruokaa ja rapsakoita salaatteja kahviloiden lounastajille.

Olemme ehkä suuressa maailmassa pieni, mutta täällä Varsinais-Suomessa Turun seudulla juuri sopivan kokoinen. Yhdeksän kahvilamme voimin aina lähelläsi, valmiina tekemään sekä arjesta että juhlasta erityisen ja herkullisen.

Aurinkoinen Deli

Aurinkoisen Delin ja keittiön kotiruokaa, salaatteja ja muita käsin tehtyjä herkkuja saa kaikista Naantalin Aurinkoisen kahviloista joka päivä – nauti paikan päällä tai vie kotiin!

Lue lisää

Aurinkoinen konditoria

Aurinkoisen konditorian tinkimättömät ammattilaiset loihtivat päivittäin upeita luomuksia sokerista, suklaasta, marjoista ja hedelmistä. Poikkea kahvilaan nauttimaan kakkusista tai tilaa upeat, räätälöidyt kakut omiin juhliisi!

Lue lisää

Aurinkoinen leipomo

Aurinkoisen leipien salaisuus on aidoissa raaka-aineissa, tinkimättömässä käsityössä ja perinteisessä kiviarinauunissa. Leipomo takaa tuoreet leivät kahviloihimme viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää