Kolmen Naantalilaisen yrityksen yhteisvoimalla syntyi Mallasmestari
Tämä ainutlaatuinen uutuus on kolmen paikallisen yrityksen yhteistyön tulos, jossa yhdistyvät käsityöläisperinteet, paikalliset raaka-aineet ja intohimo laatuun.
Yhteistyö leivän takana:
- Sallinen,toi peliin oman reseptiikkansa ja jouluisen mausteseoksensa.
- Mallassepät, Naantalin oma pienpanimo, lahjoitti oluen valmistuksessa syntyvän mallasmäskin leivän sydämeksi.
- Naantalin Aurinkoinen, paikallinen leipomo, loihti tästä kaikesta herkullisen lopputuloksen – Mallasmestari-leivän, joka paistetaan tuoreena päivittäin.
Mallasmestari – kuitua, makua ja monikäyttöisyyttä
Mallasmestari on leipä, joka säilyttää mehevyytensä pitkään kylmäsäilytyksessä. Mallasmäskin ansiosta leipä on luonnollisesti runsaskuituinen ja maukas. Kevyet jouluiset mausteet tuovat siihen lämpimän ja mausteisen vivahteen, joka sopii täydellisesti sesongin juhliin.
Tämä leipä maistuu sellaisenaan esimerkiksi joulupöydässä, mutta on myös loistava alusta monenlaisille täytteille: lohelle, lihalle tai kasviksille. Mallasmestari tuo uutta twistiä niin juhlahetkiin kuin arjen herkutteluun.