Naantalin Aurinkoinen – paistaa aamusta iltaan


Naantalin Aurinkoinen on vuonna 1989 perustettu kahvilaketju. Yritysideana on korkealuokkaisten tuotteiden, sekä makeiden että suolaisten, valmistaminen itse ja myyminen omien toimipisteiden kautta. Naantalin Aurinkoisen tuotteita ei ole saatavana vähittäiskaupoista, vaan myymme kaikki tuotteet omissa kahviloissamme. Haluamme panostaa laatuun, tuoreuteen, monipuoliseen ja kehittyvään valikoimaan, omin käsin tekemiseen ja aurinkoiseen asiakaspalveluun.

Naantalin Aurinkoisen perusti Tapio Kirjonen vuonna 1989. Hänen vankka uskonsa yrittäjyyteen, erinomaisiin tuotteisiin ja laadukkaaseen palveluun kantaa vielä tänä päivänäkin. Kirjosilta Naantalin Aurinkoinen siirtyi Kolehmaisen perheen omistukseen vuonna 2011. Kasvollisella perheyrittäjäomistajuudella on tärkeä rooli kehitettäessä yritystä edelleen seuraaville sukupolville.

Kantavana ajatuksenamme on pysyä jatkuvasti mukana ajan hermolla, uudistua ja kehittää toimintaympäristöämme – emme halua jumiutua paikoillemme, vaan kulkea ajassa mukana tarjoten vanhojen suosikkien ohella maailman trendeistä inspiroituneita tuotteita. Myös asiakkailtamme saatava palaute on meille kultaakin kalliimpaa. Siksi otamme kaikki ehdotukset ja mielipiteet aina huomioon tuotekehityksessä ja toiminnassamme.