Palvelumme - Naantalin Aurinkoinen

Synttäri- ja kokoustarjoilut

Tilaa räätälöidyt synttäritarjoilut tai herkulliset kokoustarjoilut etukäteen ja nauti – tuoreena, käsin leivottuna ja perille toimitettuna. Osassa kahviloissamme voit myös järjestää paikan päällä ikimuistoiset lastensynttärit kakkuineen ja ohjelmineen!

Jätä tarjouspyyntö
Valikoima - Naantalin Aurinkoinen

Tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin

Kun suunnitteilla on ikimuistoiset synttäritarjoilut tai on aika kahvittaa kokous, seminaari, yritysvieraat tai ihan vain oman toimiston väki, tilaa kokoustarjoilut meiltä! Valikoi suosikkiherkut kuten kakut ja pullat verkkokaupasta tai pyydä suunnitteluapua, me autamme kyllä. Saat tilattua valikoimastamme mitä tahansa tuotteita, mukaan lukien mm. makeat ja suolaiset kahvileivät, kakut, leivokset, täytetyt leivät, piirakat ja salaatit. Valitse suosikkisi itse Herkkupuodin verkkokaupasta tai pyydä tarjouspyyntölomakkeella suositus sopivista synttäri- tai kokoustarjoiluista.

Jätä tarjouspyyntö
Toimitus - Naantalin Aurinkoinen

Jämpti toimitus

Toimitamme vastavalmistetut tuotteet haluttuun osoitteeseen aamu-, päivä- tai iltatoimituksena. Tilaus tulee tehdä kaksi päivää ennen haluttua toimituspäivää, nopeampi toimitus lisämaksusta.

Katso toimitusehdot ja kuljetusmaksut

Jätä kaikki meidän huoleksemme

Suunnittelemme tarvittaessa synttäri- ja kokoustarjoilut sekä autamme valitsemaan herkut, joiden avulla tilaisuudestasi tulee paitsi onnistunut, myös ikimuistoinen. Kerro vain osallistujamäärä, tapahtuman luonne ja muut tiedot, niin lähetämme sinulle ehdotuksen.

Jätä tarjouspyyntö

Menut

Voit myös valita jonkun valmiista menuistamme:

Voileipäkakkumenu: Karjalanpiirakka munavoilla, voileipäkakku, täytekakku sekä kahvi / tee. Min 6 hlöä, 25€ / hlö

Kokousmenu aamupäivä / iltapäivä: Kahvi / tee, täytetty sämpylä / ruisleipä / wrap / viineri / nunna / lihapasteija, hedelmäpaloja, tuoremehu, virvokkeet. Min 6 hlöä, 14€ / hlö

Synttärimenu: Kahvi / tee, pikkuleipiä ja synttärikakku. Min 6 hlöä, 12€ / hlö

Saunailtamenu: Ruokaisa salaatti, kiusaus, leipä ja levite. Min 6 hlöä, 15€ / hlö

Synttäritarjoilut

Meiltä saat maistuvat synttäritarjoilut, kuten kakut tilauksesta tai muut maistuvat konditoria herkut. Lisäksi osassa kahviloistamme voit järjestää syntymäpäiväjuhlat! Ohjelmaan kuuluu ohjattuja leikkejä, Aurinkoisen leipomon herkkuja sekä omavalinnainen kakku. Lisäksi jokainen juhlija saa koristella itse oman munkin kotiinsa vietäväksi. Tule pitämään hauskaa kavereiden kanssa tai tilaa synttäritarjoilut kuljettuna juhlapaikkaan Turun seudulla!

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Päivämäärä*
Valitse toimitustapa*
Valitse toimitusaika*
Kuljetusliike soittaa ilmoittamaasi puhelinnumeroon ja kertoo tarkemman toimitusajan.
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.