Palvelumme - Naantalin Aurinkoinen

Palvelumme

Kun on aika kahvittaa kokous, seminaari, yritysvieraat tai ihan vain oman toimiston väki, tilaa tarjoilut, kakut ja pullat meiltä. Valikoi suosikkiherkut verkkokaupasta tai pyydä suunnitteluapua, autamme kyllä. Tilaa räätälöidyt tarjoilut etukäteen ja nauti – tuoreena, käsin leivottuna ja perille toimitettuna. Meillä järjestät myös ikimuistoiset lastensynttärit kakkuineen ja ohjelmineen!

Jätä tarjouspyyntö
Valikoima - Naantalin Aurinkoinen

Valikoima

Saat tilattua valikoimastamme mitä tuotteita vain; makeat ja suolaiset kahvileivät, kakut, leivokset, täytetyt leivät, piirakat ja salaatit. Valitse suosikkisi itse verkkokaupasta tai pyydä tarjouspyyntölomakkella suositus sopivista tarjoiluista.

Jätä tarjouspyyntö
Toimitus - Naantalin Aurinkoinen

Jämpti toimitus

Toimitamme vastavalmistetut tuotteet haluttuun osoitteeseen aamu-, päivä- tai iltatoimituksena. Tilaus tulee tehdä kaksi päivää ennen haluttua toimituspäivää, nopeampi toimitus lisämaksusta.

Katso toimitusehdot ja kuljetusmaksut

Jätä kaikki meidän huoleksemme

Suunnittelemme tarvittaessa tilaisuuden tarjoilun ja autamme valitsemaan herkut, joiden avulla tilaisuudesta tulee paitsi onnistunut, myös ikimuistoinen. Kerro vain osallistujamäärä, tapahtuman luonne ja muut tiedot, niin lähetämme sinulle ehdotuksen.

Jätä tarjouspyyntö

Menut

Voit myös valita jonkun valmiista menuistamme:

Voileipäkakkumenu: Karjalanpiirakka munavoilla, voileipäkakku, täytekakku sekä kahvi / tee. Min 6 hlöä, 25€ / hlö

Kokousmenu aamupäivä / iltapäivä: Kahvi / tee, täytetty sämpylä / ruisleipä / wrap / viineri / nunna / lihapasteija, hedelmäpaloja, tuoremehu, virvokkeet. Min 6 hlöä, 14€ / hlö

Synttärimenu: Kahvi / tee, pikkuleipiä ja synttärikakku. Min 6 hlöä, 12€ / hlö

Saunailtamenu: Ruokaisa salaatti, kiusaus, leipä ja levite. Min 6 hlöä, 15€ / hlö

Syntymäpäivät

Osassa kahviloistamme voi järjestää syntymäpäiväjuhlia! Ohjelmaan kuuluu ohjattuja leikkejä, Aurinkoisen herkkuja sekä omavalinnainen kakku. Lisäksi jokainen juhlija saa koristella itse oman munkin kotiinsa vietäväksi. Tule pitämään hauskaa kavereiden kanssa!

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Päivämäärä*
Valitse toimitustapa*
Valitse toimitusaika*
Kuljetusliike soittaa ilmoittamaasi puhelinnumeroon ja kertoo tarkemman toimitusajan.
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.