Toimitus­ehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste.

Toimitusehdot lyhyesti

  1. Tuotteilla ei ole peruutus-, vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme, jolloin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Viallinen tuote tulee AINA palauttaa johonkin kahviloistamme, jotta voimme hyvittää tuotteen.
  2. Tuote toimitetaan valitsemallenne päivälle, ei kuitenkaan samalle päivälle, jolloin tilaus tehdäänTilaus tulee tehdä viimeistään kahta päivää aikaisemmin. Tilaus maanantai-päivälle tulee tehdä viimeistään perjantaina.
  3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluun puhelimitse 044 7244 729 tai sähköpostitse tilaukset@aurinkoinen.fi.
  4. Naantalin Aurinkoinen ei ole korvausvelvollinen, jos tuotteet on myyty loppuun tai jos verkkosivuilla on kuva- tai painovirheitä (esimerkiksi tuotteiden kuvauksissa tai teknisissä tiedoissa olevat virheet virheellisiä hintoja tai hintojen tasauksia). Naantalin Aurinkoisella on oikeus korjata mitä tahansa tällaisia virheitä sekä koska tahansa muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 2 työpäivääTilaus tulee antaa viimeistään kahta päivää ennen toimitusta. Maanantaipäivän tilaukset tulee tehdä viimeistään perjantaina.  Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Tilaamanne tuotteet voitte noutaa myymälöistämme myymälöiden aukioloaikoina.
Myymälöiden yhteystiedot löydät myymälät-osiosta.Voitte valita myös toimituksen valitsemaanne osoitteeseen Turun talousalueella. Tällöin perimme hinnastomme mukaisen kuljetusmaksun. Kuljetusmaksuhinnaston löydätte kuljetus osiosta. Meillä ei ole kuljetusta lauantaisin eikä sunnuntaisin ja arkisin toimitamme tuotteet klo 9.00-16.00 välillä valitsemaanne osoitteeseen. Kuljettajamme soittaa teille vielä erikseen sopiaksensa toimituksesta tarkemmin.

3. Maksutavat

Ostosopimus syntyy, kun Naantalin Aurinkoinen on vahvistanut tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Säilyttäkää tilausvahvistus mahdollisen myöhemmän, tilausta koskevan viestinnän varalle.

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard ja American Express

Mobiilimaksut: Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Maksuehdot tarkemmin seuraavasta linkistä hyväksyttyjen maksutapojen osalta https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Viallisilla tai väärillä tuotteilla on palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mikäli haluatte hyvityksen tuotteesta tai uuden tuotteen viallisen tilalle, teidän tulee palauttaa kyseinen tuote myymäläämme.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon puhelimitse numeroon 044 7244 729 (maanantai-perjantai klo 8.00-14.00)

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  tilaukset@aurinkoinen.fi tai soittamaan 044 7244 729.

6. Tilauksen peruminen

Voitte peruuttaa tilauksenne, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen tilaukset@aurinkoinen.fi tai soittamalla 044 7244 729. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupan kautta.

7. Yhteystiedot

Naantalin Aurinkoinen Oy
Sarkamaantie 16
21280 RAISIO

044 7244 729
tilaukset@aurinkoinen.fi