Voileipäkakut - Turku, Raisio, Naantali, Kaarina

Voileipäkakut ovat herkullisia ja näyttäviä kakkuja, jotka koostuvat kerroksista leipää ja täytteistä. Ne ovat erinomainen valinta erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiville tai muihin juhliin. Naantalin Aurinkoinen tarjoaa tilauskakkupalvelun, jossa valmistetaan taidokkaita voileipäkakkuja käsin ja käyttäen ainoastaan laadukkaita raaka-aineita.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman herkullisia voileipäkakkuja, mukaan lukien maukkaat lihavoileipäkakut ja raikkaat kalavoileipäkakut. Lihavoileipäkakut valmistetaan huolella valituista ja maistuvista täytteistä, jotka sisältävät usein esimerkiksi erilaisia lihavaihtoehtoja, kuten kinkkua, kalkkunaa tai salamia. Nämä herkulliset täytteet yhdistetään kerroksiin tuoretta leipää, joka tekee kakusta mehevän ja täyttävän.

Kalavoileipäkakut taas tarjoavat raikkaan ja merellisen vaihtoehdon. Ne sisältävät usein erilaisia kalatuotteita, kuten lohta, katkarapuja tai savukalaa. Kalatäytteet yhdistetään herkullisiin leipäkerroksiin ja koristellaan kauniisti esimerkiksi salaatilla ja sitruunoilla.

Tilauskakut voidaan myös räätälöidä aina kokonsa puolesta.

Voit tilata kakun helposti verkkokaupasta tai käydä lähimmässä Naantalin Aurinkoisen kahvilassa Turussa, Kaarinassa, Raisiossa tai Naantalissa. Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai niin ota yhteyttä ja me kerromme lisää!

Näytetään kaikki 2 tulosta