Tuotteet ja palvelut


Naantalin Aurinkoinen tunnetaan ammattitaitoisesta käsityöstä ja sydämellisestä palvelusta.

Teemme kaikki tuotteemme itse käsityönä raaka-aineista lähtien. Meitä on täällä toistakymmentä käsityöalan ammattilaista. Olemme käsityöläisinä kondiittoreita, leipureita, kokkeja ja kylmäkköjä. Olemme ylpeitä, että pystymme tarjoamaan niin monenlaisille ammattilaisille töitä ja asiakkaillemme heidän palvelujaan.

Hankimme tuotteisiimme raaka-aineet mahdollisimman läheltä ja suoraan tuottajalta, mikäli se on vaan mahdollista. Tällä tavalla ratkaisumme ovat eettisesti kestäviä ja aiheuttavat mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

 

Seuraamme tiiviisti alan trendejä ja käymme vuosittain useilla messuilla sekä yhteistyökumppaneiden järjestämissä koulutuksissa, jotta saamme hyllyillemme säännöllisesti mahdollisimman kiinnostavia uutuuksia. Kuuntelemme myös erittäin mielellämme herkällä korvalla asiakastoiveita ja -palautteita, jotta tuotteet kohtaavat mahdollisimman hyvin asiakkaittemme toiveet.

Asiantunteva ja sydämellinen palvelumme kruunaa miellyttävän asiointikokemuksen. Kahviloissamme aurinkoiset myyjät kahvilapäällikkönsä johdolla haluavat tarjota joka päivä mahdollisimman mukavan asiointikokemuksen. Tervetuloa Naantalin Aurinkoiseen.

Tutustu tuotteisiimme kotisivuillamme ja tilaa niitä helposti Herkkupuodin tilauslomakkeella tai tule käymään lähimmässä Aurinkoisessa.