Kahvila Turku Aurakatu

Aurakadun kahvila Turussa on kaupungin ensimmäinen Aurinkoinen, josta uutisetkin kertoivat isona juttuna vuonna 1994. Kahvilassa pääset nauttimaan perinteisestä ja maukkaasta lounaasta sekä herkullisista konditoriatuotteista, viihtyisää ympäristöä unohtamatta!

Kahvila Turku Aurakatu - Naantalin Aurinkoinen

Nauti Turun Aurakadun kahvilan uusituista tiloista

Turun Aurakadun kahvilaan tehtiin perusteellinen remontti vuonna 2021 ja avajaisia vietettiin heti vuoden 2022 alussa. Remontin yhteydessä tilan koko kasvoi yli kaksinkertaiseksi. Kahvila sijaitsee Turussa aivan Kauppatorin vieressä ja et voi olla törmäämättä siihen liikkuessasi Taidemuseon mäellä. Kävelymatkan päässä kahvilasta on myös runsaasti parkkitilaa.

Aurakadun kahvilamme on viihtyisä tila, johon voit tulla pitämään palaveria, syömään lounasta tai viettämään aurinkoista aikaa kahvittelun merkeissä!

Kokoustilat Turku

Etsinnässä kokoustilat Turusta? Aurakadun kokoustilan vuokraus onnistuu helposti tekemällä varauksen verkossa tai kysymällä kahvilastamme. Vuokrattavana on 2 ja 3 henkilön kokoustilat. Lisäksi kahvilan erikoisuutena on raikas, painon mukaan myytävä salaattiannos, josta voit koota aina itsellesi mieluisan annoksen. Lupaammekin tehdä kahvilakäynnistäsi tai palaveristasi aina entistäkin herkullisemman!

Turun kokoustilat ovat äänieristettyjä, lukittavia sekä antibakteerisia, sillä ilma ja pinnat puhdistetaan haitallisista bakteereista ja viruksista. Kaikissa kahviloissamme on lisäksi asiakkaillemme ilmainen wi-fi.

Aurakadun kahvilan kokoustilat voit varata joko alla olevasta sähköisestä varauskalenterista tai suoraan kahvilasta.

 

Meillä tarjolla myös tilojen käyttäjille sopimushinta Turun uusimpaan parkkihalliin eli Turun Toriparkkiin. Edun saa käyttönsä kahvilamme kassalta.

Sopimushinnat Toriparkkiin:

  • 2h = 5,49€
  • 4h = 8,49€
  • koko päivä (8h) = 15,49€

Varaa kokoustilat

Tilan voit varata joko oheisesta varauskalenterista tai kahvilasta

Salaatti buffet | Naantalin Aurinkoinen

Yhteystiedot

Aurakatu 7-9, 20100 Turku
Puhelin: 044-7244707

Kahvilan aukioloajat

ark.  8.30-16

Lounas Turku

Tarjolla keittolounas arkisin klo 10.30-14.

Uutuus! Salaattipöytä, joka on myös sellaisenaan loistava lounas. Valitse vain itsellesi mieleiset täytteet ja punnitse annos kassalla.

Tervetuloa Aurakadun kahvilaan Turkuun nauttimaan lounas tai herkkuhetki!

TripAdvisor